Kennis en ervaring

Health-Works bv is opgericht door Jurriaan Penders. Hij is geregistreerd bedrijfsarts met ruime ervaring bij grotere bedrijven en instellingen in diverse branches. Door een breed georiënteerde belangstelling is hij naast zijn werk als bedrijfsarts actief in bestuur beroepsvereniging NVAB en heeft nevenactiviteiten in onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Eerdere klanten waardeerden Jurriaan door zijn oplossingsgerichtheid, communicatieve vaardigheden, betrokkenheid, enthousiasme en betrouwbaarheid.

Jurriaan Penders heeft ervaring in verschillende branches.
In de gezondheidszorg was Jurriaan actief bij de ontwikkeling en implementatie van het activerend verzuimbeleid bij Sanquin (bloedbanken en laboratoria). Ook werkte hij enkele jaren als bedrijfsarts in ziekenhuizen en zorginstellingen.

In de branche bestuur/overheid werkte Jurriaan Penders als bedrijfsarts bij het politiekorps Amsterdam Amstelland, met als specifiek aandachtsgebied beroepsgebonden infectieziekten. Daarnaast was hij bedrijfsarts bij enkele bestuursdiensten van de gemeente Amsterdam.

Zowel langlopende beleidsmatige projecten als ontwikkeling en uitvoering van ziekteverzuimbeleid bij diverse multinationals waaronder KLM kenmerken de ervaring van Jurriaan in de zakelijke dienstverlening.

Voor actuele referenties kunt u altijd contact opnemen.